Bezpečne nielen na nete

Screenshot 2

V piatok 26. 11. 2021 sme zorganizovali 2 workshopy “No Hate Speech” na ZŠ Mieru v Bytči pre 8. ročníky. Prednášku sme robili formou diskusie. Zapájali sme všetkých žiakov niektorí danej téme rozumeli dosť. Som si istý že tí , ktori sa menej vyznali tak vďaka prednáške sa vyznajú viac . Témou workshopu boli nenávistné prejavy všade kde sa s nimi môžme stretnúť. Vysvetlili sme im napr.  rozdiel medzi Hatom a Kritikou pri čom pochopili že kritika je objektívny názor a hate je nenávistný komentár. Cieľom bolo objasniť im tému a vysvetliť im prečo táto kampaň vznikla a prečo sme sa do nej zapojili.

„Realizované s finančnou podporou Ministerstva spravodlivosti SR v rámci dotačného programu na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd a na predchádzanie všetkým formám diskriminácie, rasizmu, xenofóbie, antisemitizmu a ostatným prejavom intolerancie. Za obsah tohto dokumentu výlučne zodpovedá SYTEV“

LogoMSSR 1 1

Táto aktivita bola podporená z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014-2021“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Dizajn bez nazvu 3 768x543 2